Albert Aalten Schilderwerken, meer dan schilderen...

Vrijblijvend offerte aanvragen

Behangwerk in regio Zeist

Bij Albert Aalten Schilderwerken bent u niet alleen voor een huisschilder aan het juiste adres. Wij zijn ook ervaren in het schilderen en behangen voor bedrijven en particulieren. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten.


Bij alle werkzaamheden is het ons streven om tot het mooiste resultaat te komen. Dit bereiken we door heldere communicatie en door rekening te houden met uw wensen. Uiteraard laten wij uw woning of bedrijfspand na de werkzaamheden fris geschilderd, schoon en netjes achter. Alleen aan het deskundige vakwerk is te merken dat we langs zijn geweest.

Deskundig kleuradvies

Is uw huis of pand toe aan een nieuw kleurtje, maar vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Bij Albert Aalten Schilderwerken kunt u ook terecht voor deskundig kleuradvies.


Aan de hand van uw wensen en de kleuren van de omgeving bieden wij u opties waaruit u kunt kiezen.

Binnenwerk schilderen

Binnenwerk

Het hele jaar door schilderen wij uw interieur. Wij maken gebruik van watergedragen verf. Het voordeel hiervan is dat er geen stankoverlast is en dat de verf sneller droogt.


Profiteer van half november tot half maart van onze 15% winterkorting.

Buitenwerk schilderen

Buitenwerk

Behoud de waarde van uw woning of bedrijfspand. Houd het buitenschilderwerk van uw woning op peil door het regelmatig te onderhouden. De buitenkant van uw pand oogt bovendien veel frisser.


Meer informatie? Neem eenvoudig contact op.

Onderhoud kozijnen

Onderhoud

Het deskundig schilderen van bijvoorbeeld uw deuren of kozijnen dient ook als bescherming van de ondergrond.


Voorkom dure reparaties of vervanging. Wees er tijdig bij. Na inspectie blijkt of onderhoud noodzakelijk is.

Behang

Behangwerk

Ook voor gedegen behangwerk zijn wij bij Albert Aalten Schilderwerken u graag van dienst. Wij maken hierbij ook gebruik van glasweefselproducten.


Deze zijn kras- en stootvast en vervolgens in elke gewenste kleur te schilderen.

Aangesloten bij

Garantie op onderhoud
Banner