Albert Aalten Schilderwerken
meer dan schilderen...

Ook behangwerk in de regio Zeist

Bij Albert Aalten Schilderwerken bent u niet alleen voor een huisschilder aan het juiste adres. Wij zijn ook ervaren in het schilderen en behangen voor bedrijven en particulieren. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten.

Bij alle werkzaamheden is het ons streven om tot het mooiste resultaat te komen. Dit bereiken we door heldere communicatie en door rekening te houden met uw wensen. Uiteraard laten wij uw woning of bedrijfspand na de werkzaamheden fris geschilderd, schoon en netjes achter. Alleen aan het nieuwe kleurtje is te merken dat we langs zijn geweest.

Deskundig kleuradvies

Uw huis of pand is toe aan een nieuw kleurtje, maar u vindt het moeilijk een keuze te maken? Bij Albert Aalten Schilderwerken kunt u ook terecht voor deskundig kleuradvies. 

Aan de hand van uw wensen en de kleuren van de omgeving bieden wij u opties waaruit u kunt kiezen. 

Binnenwerk

Het hele jaar door schilderen wij uw interieur. Wij maken gebruik van watergedragen verf. Het voordeel hiervan is dat er geen stankoverlast is en de verf sneller droogt.

Profiteer van half november tot half maart van de 15% winterkorting. 

Buitenwerk

Behoud de waarde van uw woning of bedrijfspand. Houd het buitenschilderwerk van uw woning op peil door het regelmatig te onderhouden. De buitenkant van uw pand oogt tevens frisser.

Meer informatie? Neem eenvoudig contact op.

Onderhoud

Het deskundig schilderen van bijvoorbeeld uw deuren of kozijnen dient ook als bescherming van de ondergrond.

Voorkom dure reparaties of vervanging. Wees er tijdig bij. Na inspectie blijkt of onderhoud noodzakelijk is. 

Behangwerk

Ook voor gedegen behangwerk zijn wij bij Albert Aalten Schilderwerken u graag van dienst. Wij maken hierbij ook gebruik van glasweefselproducten.

Deze zijn kras- en stootvast en vervolgens in elk gewenste kleur te schilderen.

Aangesloten bij